search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:19
MENU CLOSE

Επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ: Δεν παραχωρούμε ούτε τους γλάρους του Αιγαίου

07.03.2018 16:22
Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ: Δεν μπορεί να μας φοβίσει η Τουρκία - Media

 

Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς μέσω ανάρτησής του στο Facebook, με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης των Δωδεκανήσων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζιαζιάς έγραψε:

«Ελεύθερα Ελληνικά Δωδεκάνησα !!!!

07 Μαρτίου 1948.
 
Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα! Η Ελληνική σημαία ψηλά! Ημέρα λυτρώσεως μετά από 630 χρονια σκλαβιάς!!
 
Διεκδικούμε δεν παραχωρούμε ούτε τους γλάρους του Αιγαίου!!!! Οπως έγραψε και κάποιος γνήσιος πατριώτης απο τα νησια μας.
 
Χρονια πολλα στα Δωδεκανησα ,χρονια πολλα στους κατοίκους τους που φυλάνε Θερμοπυλες . Χρονια πολλα στους Εθνικούς αλλα και οικονομικούς αιμοδότες της Πατριδος μας.
 
Σημερα πρέπει να ξαναθυμηθούμε το παρελθόν για να χρησιμοποιήσουμε ως εφαλτήριο για το μέλλον τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού: την ολιγάρκεια, την εργατικότητα, την αξιοκρατία, την πίστη στο θεσμό της οικογένειας, στο Έθνος και τη δημοκρατία, την αίσθηση δικαιοσύνης σε όλα τα επίπεδα.
 
Αυτές οι αρχές, αν βιωθούν, ως ζωογόνος άνεμος θα διαλύσουν την ομίχλη της διαφθοράς και την μετριοκρατία και στην ζωή της χώρας θα πνεύσει άνεμος δημιουργίας.
 
Αν μπολιαστούν οι νέοι μας με αυτές τις αρχές θα καταλάβουν αυτό που έλεγε ο Α. Τρίτσης: “Η εθνική ανεξαρτησία δεν είναι ένα απλό τέλεξ προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Είναι να μπορεί η χώρα να στέκεται στα πόδια της σε όλους τους τομείς”».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:19