21/10/2019 09:29:14
12.3.2018 / ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ WEB
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2011 στις 08-03-2018

Mega εξελίξεις: Κατατέθηκε υπόμνημα στο ΕΣΡ

Mega εξελίξεις: Κατατέθηκε υπόμνημα στο ΕΣΡ - Media
 
Τον δρόμο για θεματική άδεια ακολουθεί το Μεγάλο Κανάλι, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις. Το ΕΣΡ θα αποφασίσει αύριο, Τρίτη 13 Μαρτίου, για τη λειτουργία του Mega ως θεματικού σταθμού, κάτι για το οποίο κατατέθηκε υπόμνημα από τους εκπροσώπους του τηλεοπτικού σταθμού, σύμφωνα με πληροφορίες.
 
Επίσης, ένα ζήτημα είναι και το θέμα με τους εργαζόμενους του σταθμού, αφού, σύμφωνα με τον νόμο, ένας μη ενημερωτικός σταθμός πρέπει να απασχολεί τουλάχιστον 50 άτομα έναντι των 400 που απαιτούνται για έναν ενημερωτικό.
 
Την «μπάλα» στον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει πετάξει η Τηλέτυπος Α.Ε. για τις εξελίξεις στο κανάλι, με δισέλιδη απάντηση που έστειλε στην Alter Ego την Κυριακή 4 Μαρτίου.
 
Όπως σημειώνει η Τηλέτυπος, θα υποβληθεί αίτημα στο ΕΣΡ για αλλαγή της φυσιογνωμίας του σταθμού – όπως πρότεινε η Alter Ego – προκειμένου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό των θεματικών αδειών. Ωστόσο, αναφέρει: «Η επιστολή σας (σ.σ.: του Βαγγέλη Μαρινάκη) σηματοδοτεί την ανάληψη ευθύνης από την Alter Ego ΜΜΕ Α.Ε. της διαχείρισης και εξυγίανσης της εταιρείας και του τηλεοπτικού σταθμού του Mega».
 
Τέλος, σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους του σταθμού, έλαβαν δύο μισθούς την περασμένη Τετάρτη από τους συνολικά 18 που τους οφείλονται. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.