search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:51
MENU CLOSE

Δραματική έκκληση της μητέρας του Κούκλατζη: Να επιστρέψει το παιδί μου

08.03.2018 06:48
Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του Κούκλατζη: Ευχαριστώ τους Έλληνες της οικουμένης που προσευχήθηκαν για μας - Media

 

Συγκλονιστική είναι η έκκληση της μητέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος είναι ένας από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται φυλακισμένοι στην Τουρκία.

Η μητέρα του λοχία, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, για τις δύσκολες ώρες που περνά ο γιος της μαζί με τον συνάδελφό του την τελευταία εβδομάδα, μετά τη σύλληψη και τη φυλάκιση τους στον Έβρο.

«Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου στο σπίτι», είπε, προσθέτοντας πως η αγωνία που ζει όλη η οικογένεια είναι μεγάλη και πως «έχουμε πίστη στο θεό και την πολιτεία ότι θα έχουμε αίσια έκβαση». «Προσευχόμαστε», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Αισθάνομαι περήφανη αλλά δεν παύω να έχω τον πόνο μου που είναι ανείπωτος».

«Περιμένουν ότι θα απελευθερωθούν σύντομα από τις φυλακές», ανέφερε η κυρία Κούκλατζη, προσθέτοντας πως «είμαι περήφανη για τον γιο μου γιατί πάνω στο καθήκον του συνέβη αυτό που του συνέβη και εύχομαι και παρακαλώ την Παναγία να γυρίσουν γρήγορα», πρόσθεσε η μητέρα του στρατιωτικού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:50