search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:07
MENU CLOSE

Το ντεμπούτο της Ελ Φάνινγκ στην πασαρέλα: Εντυπωσίασε στο σόου της Miu Miu στο Παρίσι (Photos)

08.03.2018 07:44
Κορωνοϊός: «Πάγωμα» όλων των πτήσεων από και προς την Ελλάδα ανακοινώνει ο Μητσοτάκης - Media

 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Ελ Φάνινγκ μπορεί να προσθέσει το «μοντέλο πασαρέλας» στη λίστα με τα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα εκτός από την ενασχόληση με την υποκριτική.

Η 19χρονη ηθοποιός έκανε ντεμπούτο στην πασαρέλα ανοίγοντας την επίδειξη για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018/2019 του οίκου Miu Miu στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Φορώντας μεγάλου μεγέθους πανωφόρι με στοιχεία δερμάτινα και με πλατινέ beehive (μισομαζεμένα μαλλιά) η μούσα του ιταλικού οίκου Miu Miu βάδισε για πρώτη φορά σε επίδειξη μόδας.

Σύμφωνα με το WWD, την Έλ Φάνινγκ υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι διάσημοι που ήταν στην πρώτη σειρά, μεταξύ άλλων ο πρωταγωνιστής της σειράς «Stranger Things», Ντέιβιντ Χάρμπουρ η φίλη του, ηθοποιός των «Fantastic Beasts», Άλισον Σούντολ και η πρωταγωνίστρια της ταινίας «The Big Sick», Ζόι Καζάν.

«Η αδρεναλίνη. Ω Θεέ μου! Ήταν εκπληκτικό» ανέφερε η Φάνιννγκ μετά το σόου. «Νομίζεις ότι είναι απλά περπάτημα, αλλά όχι», πρόσθεσε.

Αποκαλύπτοντας πώς προετοιμάστηκε για την εμφάνισή της στην επίδειξη μόδας, η ηθοποιός είπε ότι παρατήρησε κάποια στοιχεία από τον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία «The Neon Demon».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27