search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:14
MENU CLOSE

Βολιώτισσα παραδίδει τα παιδιά της στο κράτος λόγω… φτώχειας – Αυξάνονται ανάλογα περιστατικά

08.03.2018 10:47
Βολιώτισσα παραδίδει τα παιδιά της στο κράτος λόγω… φτώχειας – Αυξάνονται ανάλογα περιστατικά - Media

 

Άφωνη έμεινε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, όταν χθες το μεσημέρι την πόρτα της χτύπησε μία 30χρονη γυναίκα προκειμένου να της ζητήσει να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο εκ των τεσσάρων παιδιών της.

«Δώστε λύση στο πρόβλημά μου» φέρεται να δήλωσε η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους και λόγω φτώχειας δε μπορεί να τα μεγαλώσει, αφού το μόνο της έσοδο είναι το πολυτεκνικό επίδομα.

Η πολύτεκνη μητέρα είναι άνεργη εδώ και πολύ καιρό και έτσι αποφάσισε να παραδόσει στις κοινωνικές δομές τα δύο της μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 13 και 14 ετών.

Η Νομική διαδικασία προβλέπει να κατατεθεί αίτηση προκειμένου τα παιδιά να παραχωρηθούν στη μητέρα της ή σε κάποιο άλλο συγγενικό της πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι έχουν προκύψει άλλες έξι περιπτώσεις αφαίρεσης επιμέλειας παιδιών στο Νομό Μαγνησίας τα τελευταία δύο χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:14