search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:53
MENU CLOSE

Η Σπυροπούλου αποκάλυψε τη μυστική συμφωνία των Διασήμων: Άφωνος ο Τανιμανίδης (Video)

08.03.2018 13:16
Πιο αδύνατη από ποτέ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ποζάρει με το μπικίνι της και... αναστατώνει! (Photos) - Media

 

Μια αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου άφησε τον Σάκη Τανιμανίδη κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. Πρόκειται για μια «συμφωνία» που είχε γίνει μεταξύ των διασήμων και ανακοινώθηκε και στην Κωνσταντίνα από την πρώτη στιγμή που η παρουσιάστρια εντάχθηκε στην ομάδα τους.

 «Είχαν ειπωθεί πράγματα πριν εγώ μπω. Ότι όλοι λόγω των σχέσεων που έχουν, κάποιοι είναι παντρεμένοι, κάποιοι έχουν σοβαρούς δεσμούς, είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θα υπάρχουν κάποια όρια στη συμβίωση. Για να μην παρεξηγηθούμε, επειδή δεν ξέρουμε τι μπορεί να βλέπει ο κόσμος, έχει ειπωθεί να είμαι λίγο πιο προσεκτικοί. Αυτό γνωστοποιήθηκε και σε μένα με τον ερχομό μου. Ότι όλοι μας θέλουμε να προφυλάξουμε την προσωπική μας ζωή», είπε αφήνοντας έκπληκτο τον Σάκη Τανιμανίδη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51