22/01/2019 11:54:21

Η γυναίκα που ζυγίζει 273 κιλά και η ιστορία της- Το στομάχι της ακουμπάει στο πάτωμα (Photos)

Η γυναίκα που ζυγίζει 273 κιλά και η ιστορία της- Το στομάχι της ακουμπάει στο πάτωμα (Photos)  - Media

 

Ήταν 8 χρονών όταν είδε τον πατέρα της να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της, από καρδιακή προσβολή, μέσα στην κουζίνα καθώς έτρωγε. Φαίνεται πως το περιστατικό αυτό επηρέασε για πάντα την ψυχοσύνθεση της. Η 45χρονη πλέον Τάμι Μιούρελ, είναι σήμερα από τους βαρύτερους ανθρώπους του κόσμου και ίσως η βαρύτερη γυναίκα.

Από την ημέρα που πέθανε ο πατέρας της για κάποιο λόγο η Τάμι, άρχισε να τρώει ανεξέλεγκτα και σήμερα έχει φτάσει να ζυγίζει 273 κιλά. Το στομάχι της έχει διογκωθεί τόσο πολύ που αγγίζει το πάτωμα όταν εκείνη κάθεται. Και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί της έχουν επισημάνει τους τεράστιους κινδύνους που διατρέχει και η δική της καρδιά, εκείνη συνεχίζει να καταβροχθίζει ακατάπαυστα φαγητό.

Οι ψυχολόγοι που κατά καιρούς την έχουν εξετάσει προκειμένου να την βοηθήσουν μιλάνε για «συναισθηματική διατροφή» κάτι που με απλά λόγια μπορεί να μεταφραστεί πως η Τάμι τρώει τόσο πολύ όχι επειδή πεινάει, αλλά επειδή ο συναισθηματικός της κόσμος, από κάποιο γεγονός (πχ ο θάνατος του πατέρα της μπροστά στα μάτια της την ώρα που έτρωγε) δεν βρίσκεται σε ισορροπία.

«Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου», λέει η ίδια «άλλαξαν τα πάντα. Άρχισα να τραυλίζω και κλείστηκα στον εαυτό μου. Έπεσα σε μια βαθιά κατάθλιψη την οποία μάλλον κουβαλάω ακόμη. Κανείς ποτέ δεν μου είπε να σταματήσω να τρώω. Έτρωγα ανεξέλεγκτα και έφτασα εδώ που έφτασα. Ακόμη και για να πάω στην τουαλέτα πρέπει κάποιος να με βοηθήσει»

Στα 14 της η Τάμι ζύγιζε 140 κιλά και στα 16 της ξεπερνούσε τα 175. Στα 18 της ερωτεύτηκε τον Τζέιμς και έμεινε έγκυος.

Τότε άρχισε να τρώει ακόμη περισσότερο. Με τον Τζέιμς είναι ακόμη μαζί. Η ίδια αναγνωρίζει πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που της λέει «στοπ στο φαγητό. Πρέπει να προσέξεις την υγεία σου».

«Η ζωή μου μέσα στο σώμα μου είναι μια κόλαση. Δεν το αντέχω πια. Είμαι φυλακισμένη. Απλά υπάρχω. Είναι απαίσιο» μονολογεί.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.