search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:54
MENU CLOSE

COSMOTE: Ένας κόσμος, καλύτερος για όλους

08.03.2018 14:37
COSMOTE: Ένας κόσμος, καλύτερος για όλους  - Media
 
Το νέο της κεντρικό μήνυμα, αλλά και την υπόσχεσή της να συμβάλει σε έναν κόσμο, καλύτερο για όλους, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, παρουσίασε η COSMOTE. Στη νέα της επικοινωνία, η COSMOTE δηλώνει την πίστη της στην τεχνολογία και τη δέσμευσή της να την κάνει προσιτή σε όλους, προκειμένου να μειωθεί το ψηφιακό χάσμα στην ελληνική κοινωνία και να αποκτήσουν όλοι ίση πρόσβαση στις δυνατότητες της digital εποχής.     
«Η τεχνολογία αλλάζει τον κόσμο και τις ζωές των ανθρώπων με εκθετικούς ρυθμούς, ανοίγοντας νέους δρόμους δημιουργίας και ανάπτυξης. Η πρόσβαση στις δυνατότητές της από όλους, επηρεάζει την πρόοδο της κοινωνίας συνολικά. Όραμά μας στην COSMOTE είναι να φέρουμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους τους Έλληνες, προσπερνώντας ανισότητες και εμπόδια, ώστε να μπορεί ο καθένας από εμάς να αξιοποιεί τις ευκαιρίες του σήμερα και να χτίζει ένα καλύτερο αύριο», είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ.
 
Η νέα επικοινωνία της COSMOTE καταγράφει μία πραγματική βιωματική άσκηση, η οποία καταδεικνύει τις κοινωνικές και τεχνολογικές ανισότητες που σχετίζονται με την πρόσβασή τους στα ψηφιακά μέσα. Στην άσκηση συμμετέχουν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, όλων των ηλικιών και από διαφορετικά υπόβαθρα.
 
Για να κάνει την υπόσχεσή της για έναν καλύτερο κόσμο πραγματικότητα, η COSMOTE έχει θέσει ως προτεραιότητα:
 
Να απελευθερώσει την εμπειρία του Internet. Μέσα από τις επενδύσεις της κυρίως σε νέα δίκτυα και προηγμένες υποδομές, που το 2018 θα ξεπεράσουν τα 500 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα, αλλά και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών, πακέτων και εργαλείων, η COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία στο δίκτυο της, ώστε όλοι να μπορούν να είναι απρόσκοπτα συνδεδεμένοι, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο.  
 
Να κάνει την καθημερινότητα πιο απλή και πιο digital. Αναπτύσσοντας νέα ψηφιακά προϊόντα και «έξυπνες» λύσεις, η COSMOTE κάνει την καθημερινότητα των συνδρομητών της πιο εύκολη και απολαυστική. Επίσης, αναβαθμίζει συνεχώς τα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες της, ώστε όλα να γίνονται πιο γρήγορα και ψηφιακά. Παράδειγμα το ανανεωμένο MyCosmote app που επιτρέπει στους συνδρομητές να διαχειρίζονται όλες τις συνδέσεις τους από το κινητό.  
 
Να στηρίξει τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και του Δημόσιου τομέα. Η COSMOTE προσφέρει τα ψηφιακά εργαλεία και τα εφόδια που χρειάζονται οι επιχειρήσεις για να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν πιο αποδοτικά. Ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η εκπαίδευση στα digital μέσα είναι απαραίτητη για την μετάβασή τους στη νέα εποχή. 
 
Γι’ αυτό η COSMOTE αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, όπως το «Grow Your Business-Digital Training», το οποίο θα συνεχίσει και το 2018. Παράλληλα, βοηθάει στον μετασχηματισμό του δημοσίου τομέα, μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης σημαντικών έργων, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, αλλά και των εργαζομένων στις δημόσιες υπηρεσίες.
 
Να στηρίζει την κοινωνία για τη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος. Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες της για την ενίσχυση της προσβασιμότητας στα νέα ψηφιακά μέσα, όπως αυτές της εκπαιδευτικής ρομποτικής και της εκπαίδευσης των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας, η COSMOTE δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε όλοι να αξιοποιούν την τεχνολογία, και κανείς να μην μένει πίσω. Επίσης, ενισχύει την ελληνική καινοτομία μέσα από πρωτοβουλίες όπως το COSMOTE Hackathon, που προγραμματίζεται εκ νέου το 2018.  
 
Να γίνει ο εργοδότης επιλογής της νέας ψηφιακής εποχής. Δίνοντας ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στη γνώση για την ψηφιακή εποχή και καλλιεργώντας μια κουλτούρα ανάπτυξης και μια στάση ζωής ανοιχτή στη μάθηση, η COSMOTE έχει στόχο να φτιάξει και για τους ανθρώπους της έναν κόσμο καλύτερο με την τεχνολογία. 
 
Μάθετε περισσότερα για τη νέα επικοινωνία αλλά και για την θέση της COSMOTE υπέρ ενός κόσμου με ίση πρόσβαση στην τεχνολογία για όλους, εδώ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:54