17/01/2019 04:12:36

Ξανθός: Εσείς συγκαλύπτατε το πάρτι

Ξανθός: Εσείς συγκαλύπτατε το πάρτι - Media
 
«Ματαιοπονείτε αν νομίζετε ότι μπορεί να πιάσει τόπο η προσπάθεια συμψηφισμού ευθυνών και να πείσετε ότι είμαστε όλοι το ίδιο», τόνισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στην ομιλία του στη Βουλή στην συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής κατά του ίδιου, κατά του Παύλου Πολάκη αλλά και του Παναγιώτη Κουρουμπλή.
 
Ο Ανδρέας Ξανθός χαρακτήρισε την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόχειρη επικοινωνιακή προσπάθεια. «Να πετάξουμε λίγο λάσπη να θολώσουμε τα νερά να μειωθεί το πολιτικό κόστος», είπε χαρακτηριστικά. 
 
Ο Ανδρέας Ξανθός έριξε τα βέλη του σε ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη για την κατάσταση που επικρατούσε στον χώρο του φαρμάκου τα προηγούμενα χρόνια  υποστηρίζοντας πως «εσείς συγκαλύπτατε το πάρτι. Εμείς θα το διερευνήσουμε και θα βρούμε τις άκρες. Βάλαμε μπροστά διαδικασίες ελέγχου και απόδοσης ποινών». Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έχουν διαφορές αφενός σε ιδιεολογικό επίπεδο αφετέρου και σε προσωπική αξιοπιστία.
 
«Έχουμε και το ηθικό και το προγραμματικό και το αξιακό πλεονέκτημα να προχωρήσουμε, να αναμορφώσουμε, να εξυγιάνουμε το χώρο φαρμάκου διασφαλίζοντας ότι οι φόροι πιάνουν τόπο και δεν πάνε σε τσέπες ημετέρων» τόνισε ο Ανδρέας Ξανθός. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.