24/01/2019 16:20:38

Μητέρα στη Λαμία καταγγέλλει: Δάσκαλος χτύπησε το παιδί μου – Φοβάται να πάει στο σχολείο (Video)

Μητέρα στη Λαμία καταγγέλλει: Δάσκαλος χτύπησε το παιδί μου – Φοβάται να πάει στο σχολείο (Video) - Media

 

Περιστατικό σχολικής βίας καταγγέλθηκε σε Δημοτικό Σχολείο της Λαμίας την Τρίτη 6 Μαρτίου, ανήμερα δηλαδή της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της Σχολικής βίας και του Σχολικού Εκφοβισμού.

Το απαράδεκτο συμβάν κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές και στη διεύθυνση του Σχολείου, μητέρα παιδιού 1ης Δημοτικού, η οποία περιέγραψε χειροδικία εκπαιδευτικού σε βάρος του!

Μιλώντας στο LamiaReport, η 24χρονη μητέρα περιγράφει πως ενημερώθηκε για το περιστατικό από τη δασκάλα της τάξης του παιδιού της και πως στη συνέχεια ο εκπαιδευτικός που φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος του 7χρονου προσπαθούσε να δικαιολογηθεί.

Εξαιτίας μάλιστα του περιστατικού ο μικρός πήγε και στο Νοσοκομείο Λαμίας για εξετάσεις, ενώ με τρόμο αντιμετωπίζει πλέον την υποχρέωση να πηγαίνει στο σχολείο του, καθώς φοβάται ακόμη και να αντικρύσει τον εν λόγω δάσκαλο.

Σημειώνουμε ότι το περιστατικό έχει καταγγελθεί στην αστυνομία, ενώ πρόκειται να ενημερωθεί και η αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Λαμίας.  

 

Πηγή: lamiareport.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.