search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:06
MENU CLOSE

Οπαδοί του ΠΑΟΚ σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!

08.03.2018 18:12
Οπαδοί του ΠΑΟΚ σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ! - Media

 

Επισκέψεις σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα -αλλά και στην Αθήνα- προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και με αυτόν τον τρόπο στην τιμωρία που έχει επιβληθεί στην ομάδα τους, έκαναν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Τις αντιδράσεις τους (και) εναντίον της κυβέρνησης για την τιμωρία που έχει επιβληθεί στην ομάδα τους κλιμακώνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Πέρα από το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην Καμάρα, οι φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά» έκαναν επισκέψεις σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ανά τη χώρα.

Πρώτα λοιπόν υπήρξαν παρεμβάσεις σε τοπικές οργανώσεις στη Βόρεια Ελλάδα (Βέροια, Έδεσσα, Κοζάνη), ενώ το απόγευμα της Πέμπτης περίπου 35 οπαδοί βρέθηκαν και στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Εκεί φώναξαν συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ και εναντίον της κυβέρνησης και του Ολυμπιακού.

Αφού ολοκλήρωσαν λοιπόν τη διαμαρτυρία τους χωρίς έκτροπα, αποχώρησαν έπειτα από λίγα λεπτά χωρίς επέμβαση της αστυνομίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:05