search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45
MENU CLOSE

Ηλεία: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ψαράδες – Βγήκαν για συναγρίδες και έπιασαν …αγριογούρουνα (Video)

09.03.2018 07:46
Ηλεία: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ψαράδες – Βγήκαν για συναγρίδες και έπιασαν …αγριογούρουνα (Video) - Media

 

Άφωνοι έμειναν ερασιτέχνες ψαράδες από την Ηλεία όταν στην διάρκεια του ψαρέματος στο Ιόνιο συνάντησαν μεσοπέλαγα δύο αγριογούρουνα να κολυμπούν δίπλα από την βάρκα τους.

Σύμφωνα με το apokalypseis.com, oι ερασιτέχνες ψαράδες τραβούσαν συρτή αναζητώντας συναγρίδες στην περιοχή του Κυλλήνιου Κόλπου, όταν ξαφνικά έκπληκτοι αντιλήφθηκαν τα δύο αγριογούρουνα να πλέουν δίπλα τους μέσα στο νερό.

«Νομίσαμε ότι ονειρευόμαστε … Κάναμε τον σταυρό μας και πλησιάσαμε κοντά τους. Τα δύο ζώα κολυμπούσαν ανοιχτά περίπου δύο ναυτικά μίλια από την ακτή. Φαίνονταν να είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους. Σταματήσαμε το ψάρεμα και σιγά – σιγά με την βάρκα, αρχίσαμε να τα βοηθούμε προκειμένου να στραφούν προς την ακτή. Μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να βγουν έξω.

 Εκεί μάθαμε ότι ανήκαν σε φάρμα ιδιώτη και ότι είχαν μπει μέσα στη θάλασσα επειδή φοβήθηκαν κάποια σκυλιά που τα κυνήγησαν. Μάλιστα ήρθε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της φάρμας , τα μάζεψε και μας ευχαρίστησε» – είπε ένας εκ των τριών ψαράδων και πρόσθεσε χαριτολογώντας:

«Ευτυχώς που οι φωτογραφίες και το βίντεο που τραβήξαμε αποτελούν το αποδεικτικό υλικό της αναπάντεχης συνάντησής μας. Διαφορετικά θα μας έλεγαν ότι έχουμε καπνίσει κάποιο από τα «βαριά» και φημισμένα τσιγάρα της περιοχής μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45