search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Εξαφανισμένος Καμμένος, εξαφανισμένη χώρα!

09.03.2018 08:51
Εξαφανισμένος Καμμένος, εξαφανισμένη χώρα! - Media

 

Μετά την πρόσφατη «πολύ επιτυχημένη» και «άριστα σχεδιασμένη» επίσκεψη Ερντογάν στη χώρα μας -την σκοπιμότητα της οποίας κανείς δεν αντιλήφθηκε πλην των ιδιοφυών σχεδιαστών της- εκτός του ότι υπέστημεν μια πρώτης τάξεως ταπείνωση δίνοντας την ευκαιρία σε έναν ανατολίτη δικτάτορα  να μας προσβάλει μέσα στο ίδιο το προεδρικό Μέγαρο, παρατηρήσαμε και την εκκωφαντική απουσία του κ Καμμένου, ως Υπουργού Άμυνας, προφανώς μετά από απαίτηση της τουρκικής πλευράς.

Είναι, ωστόσο, δυνατόν μια εθνική κυβέρνηση να παρακάμπτει τον υπουργό Άμυνας της χώρας προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα ενός ανατολίτη πασά ο οποίος μάλιστα εκτοξεύει απειλές εναντίον της χώρας μας πρωί, μεσημέρι και βράδυ;  Με αυτή την κυβέρνηση φαίνεται ότι όλα είναι δυνατά να συμβούν. Και όπως αποδείχθηκε από τις εξελίξεις που ακολούθησαν, ο τραγέλαφος αυτός είχε δυστυχώς ουρά.

Πόσο ακριβά πληρώνει αυτός ο τόπος έναν Καμμένο ο οποίος με τα τρενάκια και τις γελοιότητες με τις στολές παραλλαγής είχε την ευφυή ιδέα να ρίξει στεφάνι στα Ίμια ενώ δεν συνέτρεχε κανένας λόγος και έτσι να δώσουμε αφορμή σε έναν αντίπαλο ισχυρότερο, ανεξέλεγκτο και κυρίως σε πανικό να γκριζάρει την περιοχή με ανυπολόγιστο εθνικό κόστος για τα εθνικά μας θέματα;  

Πόσο θα αντέξει η χώρα και η δυναμική της με αυτές τις πολιτικές καφενείου που εφαρμόζει η κυβέρνηση στα εθνικά θέματα; Πως είναι δυνατόν να διακυβεύεται η εθνική υπόσταση της χώρας με τραγελαφικούς παλιμπαιδισμούς προκειμένου να πουλήσουν λαϊκισμό τρίτης διαλογής; Ποια είναι τα όρια της ψηφοθηρίας, της μικροπολιτικής, του χυδαίου λαϊκισμού, της κομματικής αθλιότητας;  Πόσο κοστίζει η βουλευτική έδρα ενός πολιτικού ο οποίος προκειμένου να απευθυνθεί χονδροειδώς στο ψεκασμένο κοινό του, χρεώνει τη χώρα με ένα θερμό επεισόδιο που είχε σαν αποτέλεσμα τον εμβολισμό ενός ελληνικού σκάφους;

Αυτός ο εκρηκτικός συνδυασμός βλακείας, κυνισμού, ατιμωρησίας και παρανοϊκού πάθους για την εξουσία που δεν λογαριάζει  ούτε το ενδεχόμενο της εθνικής τραγωδίας, αποτελεί την επιτομή της αβυσσαλέας εθνικής διαταραχής μας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των αχαρακτήριστων ηλιθιοτήτων και τσαρλατανιών είναι ότι πλέον έχουμε απολέσει την εθνική μας κυριαρχία στα Ίμια επειδή ο κύριος Καμμένος, ο κατά τον πρωθυπουργό,  «μπούλης», έπλευσε στα Ίμια για να μας αποδείξει ότι δεν μπορεί να αποβιβαστεί. Για να επιβεβαιώσει ότι είναι γκρίζα ζώνη!

Καμιά παραίτηση, καμιά ανησυχία, «όλα καλά» εκτιμούν οι ιδιοφυίες στο Μαξίμου. Δεν θα μας κάτσει εμάς επεισόδιο μέχρι τις εκλογές. Αυτός είναι και ο μοναδικός τους καημός!

Η συνέχεια της απροκάλυπτης και καλά σχεδιασμένης κλιμάκωσης των επεισοδίων από πλευράς της Τουρκίας μεταφέρθηκε στον Έβρο. Τώρα που οι Τούρκοι βρήκαν παπά θα θάψουν όσους μπορούν.

Η ιστορία δεν είναι ούτε τυχαία ούτε αποσυνδεδεμένη από τις υπόλοιπες. Οι Τούρκοι έχουν εθνικό  σχέδιο ανεξαρτήτως πολιτεύματος και προσώπων και μας γνωρίζουν πολύ καλά γι’ αυτό εξάλλου εκτός από  εντάσεις, μας προμηθεύουν και τούρκικα σίριαλ που καταναλώνονται αχόρταγα από τους Έλληνες τηλεπατριώτες …για να μπούμε στο κλίμα!..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55