search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:26
MENU CLOSE

Survivor 2: O παίκτης που αποχώρησε και το ξύλο στον στίβο μάχης (Videos)

09.03.2018 10:02
Survivor 2: O παίκτης που αποχώρησε και το ξύλο στον στίβο μάχης (Videos) - Media

Άλλη μια αποχώρηση βίωσαν οι παίκτες του Survivor στον Άγιο Δομίνικο με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Γιάννη Τσίλη και Ξένια Έβεν να παλεύουν για να παραμείνουν ακόμη μια βδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τελικά, η τραγουδίστρια των REC ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι έτσι βρίσκεται πλέον εκτός Survivor 2.

Αντίθετα, στον Άγιο Δομίνικο παραμένουν οι και Γιάννης Τσίλης, όπως και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τη… γλίτωσε για τρίτη συνεχόμενη φορά!

«Περνάνε πολλά πράγματα από το μυαλό μου. Όπως είχα πει και στο προηγούμενο συμβούλιο, είχα προετοιμαστεί γι’ αυτό το πράγμα. Βασικά, από την αρχή του παιχνιδιού ήμουν προετοιμασμένη στο ότι θα φύγω κάποια στιγμή. Σήμερα είναι η στιγμή που θα φύγω. Είχα πει ότι όπως και να γίνουν τα πράγματα, θα φύγω ευτυχισμένη και γεμάτη. Γιατί αυτό το παιχνίδι μου έδωσε πολλά παραπάνω απ’ όσα πίστευα ότι θα μου δώσει. Σίγουρα πλέον θα κοιτάω τον κόσμο και τους ανθρώπους αλλιώς και ευχαριστώ το Survivor γι’ αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων η Ξένια Έβεν λίγο πριν αποχωρήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Ένταση στον στίβο μάχης

Πρωτοφανής ήταν και η ένταση που δημιουργήθηκε στο Survivor και συγκεκριμένα στο νέο πρωτάθλημα όπου θα συμμετέχουν Τούρκοι και Ρουμάνοι.

Οι καλύτεροι παίκτες από την κάθε χώρα με βάση την εβδομαδιαία επίδοσή τους, θα εκπροσωπούν την πατρίδα τους. Ο νικητής από τις μάχες αυτές, κερδίζει έξτρα έπαθλα.

Στα παιχνίδια αυτά επικρατεί μεγάλη ένταση και ανταγωνισμός. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, ήρθαν στη δημοσιότητα πλάνα που απεικόνιζαν μια αντιμαχία μεταξύ Τούρκων και Ρουμάνων μετά τη νίκη των δεύτερων.

Ωστόσο, στην «κανονική ροή» του δεν είχαν προβληθεί όλα τα πλάνα της σύρραξης.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο Τούρκοι και Ρουμάνοι πιάστηκαν στα χέρια!

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:26