search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:32
MENU CLOSE

Μητέρα στραγγάλισε με κασκόλ τον 7χρονο γιο της (Photos)

09.03.2018 13:32
Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Βάφτισαν τον γιο τους ανήμερα της πρώτης επετείου του γάμου τους (Photos) - Media

 

Τον 7χρονο γιο της στραγγάλισε μέχρι θανάτου μια μητέρα, χρησιμοποιώντας ένα κασκόλ αφού έγραψε ότι θα προτιμούσε να ήταν νεκρός παρά να τον χάσει σε μάχη επιμέλειας, στο Σρόπσαιρ της Μεγάλης Βρετανίας.

Η 44χρονη Λέσλι Σπιντ φέρεται επίσης να έπνιξε με ένα μαξιλάρι τον 7χρονο Άρτσι Σπριγκς την ίδια μέρα που μαζί με τον σύντροφό της, Μάθιου Σπριγκς, έπρεπε να παραβρεθούν στο δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού.

Ο σύντροφος της Λέσλι, Ντάρεν Τζόουνς, βρήκε τον Άρτσι νεκρό στο κρεβάτι του, στο σπίτι της οικογένειας. Επιπλέον,  βρήκε την Λέσλι να αιμορραγεί εξαιτίας τραυματισμών με μαχαίρι. Στη συνέχεια, η Λέσλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε και αργότερα κατηγορήθηκε για φόνο.

Μάλιστα, βρέθηκαν επιστολές στο σπίτι της, στις οποίες έγραφε: «Θα προτιμούσα ο Άρτσι να είναι νεκρός παρά να τον δω να φεύγει με τον πατέρα του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:32