search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:05
MENU CLOSE

«Κόντρες» Γεννηματά-Θεοδωράκη για την «εθνική συνεννόηση»

09.03.2018 15:15
«Κόντρες» Γεννηματά-Θεοδωράκη για την «εθνική συνεννόηση» - Media

 

«Πονοκεφάλους» στο Κίνημα Αλλαγής προκαλεί η συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση του πρώτου για τη σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Κατά τα φαινόμενα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ενοχλήθηκε από την πρωτοβουλία αυτή του Μεγάρου Μαξίμου και έσπευσε να δημοσιοποιήσει τη θέση της επί του θέματος μέσω social media, όπου έγραψε: «Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι!».

Φαίνεται, όμως, ότι ο κ. Θεοδωράκης «έλαβε το μήνυμα» και φρόντισε από την πλευρά του να καταστήσει σαφείς τις θέσεις του, γράφοντας: «Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».

Σημειώνεται ότι ο κ. Θεοδωράκης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον κ. Τσίπρα, στον οποίο και εξέθεσε την άποψή του για το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, ενώ η πρόσκληση στο Μαξίμου ήλθε λίγες μέρες αργότερα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:05