28/01/2020 17:55:31

Ιταλία: Τελεσίγραφο Σαλβίνι - «Κυβέρνηση με πολιτική ταυτότητα ή νέες κάλπες»

Επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία της Λέγκας – Λίγο πριν την επίσκεψη Σαλβίνι - Media
 
Στις πιθανές πολιτικές εξελίξεις και στην δυνατότητα συγκρότησης νέας κυβέρνησης, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι.
 
«Χρειάζεται κυβέρνηση με πολιτική ταυτότητα, διαφορετικά μπορούμε να επιστρέψουμε στις κάλπες», υπογράμμισε ο επικεφαλής της Λέγκα, ο οποίος, μαζί με τα Πέντε Αστέρια, θεωρείται ο νικητής των εκλογών της 4ης Μαρτίου.
 
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει μια ξεκάθαρη προγραμματική βάση, αλλά προχώρησε και σε ένα πρώτο «άνοιγμα» προς την κεντροαριστερά: «Ελπίζω να δείξουν καλή διάθεση, ώστε να βρεθεί διέξοδος για την χώρα, ανεξαρτήτως από το ποιος θα ηγηθεί του Δημοκρατικού Κόμματος, τόνισε ο Ματέο Σαλβίνι.
 
«Αφού όλοι λένε ότι το κύριο θέμα είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας, στο σημείο αυτό, το πρόγραμμά μας περιέχει σοβαρές και εφαρμόσιμες προτάσεις», τόνισε, επίσης, ο γραμματέας της Λέγκα.
 
Απευθυνόμενος, τέλος, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε ότι η συντηρητική παράταξη θα ετοιμάσει πρόγραμμα οικονομικών παρεμβάσεων που θα περιέχει μείωση, και όχι αύξηση των φόρων.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.