search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:30
MENU CLOSE

Ιταλία: Τελεσίγραφο Σαλβίνι – «Κυβέρνηση με πολιτική ταυτότητα ή νέες κάλπες»

09.03.2018 15:36
Σικελία: Αναβολή στην υπόθεση του Ματέο Σαλβίνι - Είχε αφήσει για πέντε ημέρες σε καράβι 133 μετανάστες - Media
 
Στις πιθανές πολιτικές εξελίξεις και στην δυνατότητα συγκρότησης νέας κυβέρνησης, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι.
 
«Χρειάζεται κυβέρνηση με πολιτική ταυτότητα, διαφορετικά μπορούμε να επιστρέψουμε στις κάλπες», υπογράμμισε ο επικεφαλής της Λέγκα, ο οποίος, μαζί με τα Πέντε Αστέρια, θεωρείται ο νικητής των εκλογών της 4ης Μαρτίου.
 
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει μια ξεκάθαρη προγραμματική βάση, αλλά προχώρησε και σε ένα πρώτο «άνοιγμα» προς την κεντροαριστερά: «Ελπίζω να δείξουν καλή διάθεση, ώστε να βρεθεί διέξοδος για την χώρα, ανεξαρτήτως από το ποιος θα ηγηθεί του Δημοκρατικού Κόμματος, τόνισε ο Ματέο Σαλβίνι.
 
«Αφού όλοι λένε ότι το κύριο θέμα είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας, στο σημείο αυτό, το πρόγραμμά μας περιέχει σοβαρές και εφαρμόσιμες προτάσεις», τόνισε, επίσης, ο γραμματέας της Λέγκα.
 
Απευθυνόμενος, τέλος, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε ότι η συντηρητική παράταξη θα ετοιμάσει πρόγραμμα οικονομικών παρεμβάσεων που θα περιέχει μείωση, και όχι αύξηση των φόρων.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:28