search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:00
MENU CLOSE

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον Μουλόπουλο (Photos)

09.03.2018 17:21
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον Μουλόπουλο (Photos) - Media

 

Σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης και με την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κηδεύτηκε την Παρασκευή στο νεκροταφείο Χαλανδρίου ο δημοσιογράφος Βασίλης Μουλόπουλος.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Φώτης Κουβέλης, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, ο Νίκος Φίλης, ο Θοδωρής Δρίτσας, πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι όλων των δημοσιογραφικών παρατάξεων, συνάδελφοι του Βασίλη Μουλόπουλου και πλήθος πολιτών.

Ο Νίκος Φίλης που υπήρξε φίλος και συνεργάτης του Βασίλη Μουλούπουλου, μίλησε για τον πνευματικό άνθρωπο που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με αρχές και αξίες και πίστευε ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι η φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή, αλλά και για το στέλεχος της Αριστεράς που κράτησε τα πιστεύω του όσο ψηλά και αν έφτασε.

Στεφάνια απέστειλαν μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Βουλής, ο δήμαρχος Χαλανδρίου, η ΕΣΗΕΑ, η ΠΟΕΣΥ, ο ΕΔΟΕΑΠ, η εφημερίδα Αυγή, η Εφημερίδα των Συντακτών, ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ.

Ο Βασίλης Μουλόπουλος πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 72 ετών έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:59