search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:17
MENU CLOSE

Παππάς: Η Ασημακοπούλου κατεβαίνει ταχέως τις κλίμακες σοβαρότητας και σπάει διαρκώς νέα ρεκόρ

09.03.2018 18:27
«Δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ΕΡΤ» - Απάντηση Παππά σε Φίλη - Media

 

«Οι ύβρεις και οι χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να κρύψουν την απέχθεια της ΝΔ σε οποιαδήποτε επιλογή ενισχύει τη θέση των εργαζομένων. Η παράταξη της ύφεσης, των απολύσεων και της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος δεν κάνει καν προσπάθεια να κρυφτεί.

Όσο για την κυρία Ασημακοπούλου, κατεβαίνει ταχέως τις κλίμακες της σοβαρότητας και σπάει διαρκώς νέα ρεκόρ» απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς στην βουλευτή και τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ‘Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ, σε δήλωσή της χαρακτηρίζει τον υπουργό ΨΗΠΤΕ «αποτυχημένο υπουργό – καναλάρχη, ο οποίος ως σύγχρονος Μαυρογυαλούρος, μετατρέπει την εταιρεία ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές σε προσωπικό παραμάγαζο προσλήψεων ημετέρων. Τον καλούμε να δώσει σαφείς εξηγήσεις στους πολίτες, τους εργαζόμενους, ακόμη και στους κομματικούς του συντρόφους, οι οποίοι παραπονιούνται ότι έχουν μείνει στην “απ’ έξω”» καταλήγει η δήλωση της κας Ασημακοπούλου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:17