search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:22
MENU CLOSE

Η απαίτηση του ΠΑΟΚ για άμεση απόφαση και η αντίδραση του Σκουτέρη

09.03.2018 19:05
Η απαίτηση του ΠΑΟΚ για άμεση απόφαση και η αντίδραση του Σκουτέρη - Media

 

Άμεση απόφαση από την Επιτροπή ζήτησε ο ΠΑΟΚ αναφορικά με την έφεση που έχει καταθέσει για το ματς της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, με τον πρόεδρο όμως να μην υπόσχεται τίποτα.

Απόφαση το συντομότερο δυνατόν ζήτησε από την Επιτροπή Εφέσεων η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την τύχη της υπόθεσης του ματς της Τούμπας με τον Ολυμπιακό.

Στην ολοκλήρωση των θέσεων των δύο πλευρών, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, κ. Σκουτέρης τόνισε ότι έδωσε εκτενέστατα το λόγο σε όλους και πρόσθεσε ότι υπάρχει επάρκεια εγγράφων.

Σε εκείνο το σημείο, διά στόματος του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Μαυρομμάτη, ο «Δικέφαλος» ζήτησε να υπάρξει απόφαση το συντομότερο δυνατόν, ακόμα και αύριο αν γίνεται, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που τρέχουν.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της έδρας, είπε: «Στον πρώτο βαθμό κατηγορήθηκε η συνάδελφος ότι έβγαλε γρήγορα απόφαση. Δεν υπόσχομαι τίποτα. Γνωρίζουμε ότι έχετε αγώνα με την ΑΕΚ», αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:20