search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:16
MENU CLOSE

Ποια εκπομπή έκλεισε στο Epsilon για τη late night ζώνη από τη νέα σεζόν

10.03.2018 08:56
Epsilon: Στην τελική ευθεία η στελέχωση του ενημερωτικού τομέα - Media

 

Ανατροπές στην prime time του Epsilon θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με την πρώτη να έχει ήδη προγραμματιστεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia, το κανάλι σκοπεύει με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2018 – 2019 να «μετακομίσει» μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες εκπομπές του από τη βραδινή στη late night ζώνη και μάλιστα πριν καν αυτή κάνει πρεμιέρα!

Ο λόγος για το «Circo» του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος μαζί με την ομάδα του ετοιμάζεται για την πρεμιέρα τους στο Epsilon, η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 20:00.

Η νέα αυτή σατιρική εκπομπή μοιάζει να έχει την απόλυτη υποστήριξη του καναλιού πριν καν ξεκινήσει, κάτι που τόσο ο Περρής όσο και η Αθηναΐς Νέγκα με την Άννα Μαρία Βέλλη δεν μοιάζουν να είχαν στον ΣΚΑΪ με το «Rodeo» τους.

Το Circo, λοιπόν, θα το απολαμβάνουμε από τη Δευτέρα, στις 12 του μήνα και κάθε μέρα στις 20:00, ενώ από Σεπτέμβρη θα το δούμε να μας κρατά συντροφιά στη late night ζώνη, με την τριάδα να μας λέει το πρώτο «καλησπέρα» στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11