search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:08
MENU CLOSE

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα;- Έτσι θα απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

10.03.2018 10:57
Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα;- Έτσι θα απαλλαγείτε από τη μυρωδιά  - Media

Ακόμη και αν τα πατώματα του σπιτιού σας αστράφτουν, πολλές φορές η προσπάθειά σας αφήνει πίσω της μια άσχημη μυρωδιά από τη σφουγγαρίστρα.

Δεν χρειάζεται όμως αμέσως να την αντικαταστήσετε καθώς υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά και μάλιστα εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε υλικά που έχετε στα ντουλάπια σας.

Αρχικά, ξεπλύντε τη σφουγγαρίστρα σας με ζεστό νερό ειδικά αν την έχετε χρησιμοποιήσει πρόσφατα για να μαζέψετε γάλα, χυμό ή καφέ. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεφορτωθείτε τα υπολείμματα που είναι υπεύθυνα για την άσχημη μυρωδιά της. Έπειτα, στραγγίξτε την καλά και αφήστε την να στεγνώσει σε ανοιχτό χώρο.

Στη συνέχεια γεμίστε τον κουβά της με 1 λίτρο νερό και μπόλικο λευκό ξίδι. Αφήστε την να μουλιάσει για 30 με 40 λεπτά και θα έχετε μια σφουγγαρίστρα απολυμασμένη και καθαρή που δε θα μυρίζει καθόλου.

Πηγή: baby.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07