search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:16
MENU CLOSE

Σταμάτης: Πιστεύω περισσότερο τον Ερντογάν παρά τον Τσίπρα – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

10.03.2018 11:37
Σταμάτης: Πιστεύω περισσότερο τον Ερντογάν παρά τον Τσίπρα - Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ (Video) - Media
 
Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντας τυχοδιωκτισμό και επικίνδυνη συμπεριφορά στα εθνικά θέματα στην ΝΔ με αφορμή σημερινές δηλώσεις του βουλευτού, Δημήτρη Σταμάτη.
 
«Η σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα. Συγκεκριμένα ο Δ. Σταματης έφτασε να πει ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα», τονίζεται στην ανακοίνωση.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει: «είναι προφανές ότι η Ν.Δ. διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση και ομοψυχία στα εθνικά θέματα. Η συγκεκριμένη δήλωση όμως δεν μπορεί να γίνεται από μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις».
 
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:10