search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:34
MENU CLOSE

«Άδειασμα» Κατρούγκαλου σε Καμμένο: Δεν προκύπτει θέμα ομηρίας των στρατιωτικών

10.03.2018 12:22
Στις Βρυξέλλες ο Γ. Κατρούγκαλος για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ - Media

 

Αποστάσεις από τον Πάνο Καμμένο κράτησε μιλώντας στo ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών 90.1» ο Γιώργος Κατρούγκαλος. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών άδειασε τον υπουργό Έθνικής Άμυνας αρνούμενος να αποδεχτεί τον όρο «όμηροι» για τους Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται στην Τουρκία, σημειώνοντας ότι κάθε πολιτικός χρησιμοποιεί εκφράσεις ανάλογα με το ύφος του.

«Υπάρχει μια διαφορά στις εκφράσεις που χρησιμοποιεί κάθε πολιτικός ανάλογα με το προσωπικό του ύφος. Αυτό συμβαίνει άλλωστε και μεταξύ πολιτικών που βρίσκονται στο ίδιο κόμμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος. 

«Εγώ χρησιμοποιώ τις εκφράσεις που πρέπει να χρησιμοποιούνται και σας λέω ότι πολλές φορές υπάρχει μια διαφοροποίηση στο ύφος…  Αυτή τη στιγμή είναι κρατούμενοι και περιμένουν να δικαστούν. Η δική μου άποψη είναι ότι μέχρι στιγμής στη συγκεκριμένη περίπτωση των Ελλήνων δεν προκύπτει το θέμα της ομηρίας, ακριβώς επειδή περιμένουν να δικαστούν», πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με τον υπουργό, «ο χρόνος που έχει περάσει δεν είναι τέτοιος ώστε να έχει ξεπεραστεί το όριο της δίκαιης δίκης και ακριβώς σε αυτό το επίπεδο η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να βοηθήσουμε την Τουρκία να αναδείξει το επεισόδιο σε μείζον διπλωματικό γεγονός».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31