search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:44
MENU CLOSE

Συρία: Σε απόσταση αναπνοής από την Αφρίν ο τουρκικός στρατός

10.03.2018 13:30
Η καυστική απάντηση των Ρώσων στην πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Πολωνία για το ποιος άρχισε τον Β ΠΠ   - Media

   

Οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις και οι ομάδες των ανταρτών από την Συρία, που τις υποστηρίζουν βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από την πόλη Αφρίν στα βόρεια της Συρίας, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο τουρκικός στρατός και οι ανταρτικές δυνάμεις βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από το βορειοανατολικό άκρο της πόλης Αφρίν κι έξι χιλιομέτρων από το βόρειο σύνορό της, σύμφωνα με το παρατηρητήριο.

Η πολεμική επιχείρηση των Τούρκων ήταν επιτυχής για σήμερα, καθώς τέθηκαν υπό τουρκικό έλεγχο τρεις πόλεις, ενώ οι στρατιωτικές δυνάμεις της Άγκυρας ελέγχουν 221 πόλεις και χωριά, από την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων με την κωδική ονομασία “Κλάδος Ελαίας,” που άρχισαν την 20η Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40