search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:22
MENU CLOSE

«Ξεσπάθωσε» η Παπακώστα για τις ρατσιστικές δηλώσεις βουλευτών: Η κοινωνική ατζέντα της ΝΔ συνετρίβη με γδούπο

10.03.2018 15:58
Ιδρύθηκε το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα - Media

 

Δριμεία επίθεση στην ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις των βουλευτών του κόμματος Ιάσωνα Φωτήλα και Αθανάσιο Δαβάκη, δηλώσεις υποτιμητικές για τα ΑμΕΑ και τους Ρομά (δηλώσεις που προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραη της ΕΣΑμΕΑ και οδήγησαν στη «συγγνώμη» του κ. Φωτήλα, αλλά και του κ. Δαβάκη προς τους Ρομά) εξαπέλυσε μέσω Twitter η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα.

Σε εξαιρετικά αιχμηρά tweets, η κ. Παπακώστα σημείωσε ότι «η διαφορά ενός ικανού από έναν ανίκανο αντικατοπτρίζεται στο περιβάλλον τους… Όταν πέφτεις στο ίδιο ολισθηρό ατόπημα, αναφέρομαι στην ντροπιαστική, τρις, φραστική επίθεση σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες Ρομά, αυτιστικούς και ΑμεΑ , εντός και εκτός κοινοβουλίου, δες στο περιβάλλον σου… Η κοινωνική ατζέντα στην ΝΔ ήταν, κάποτε ,ψηλά στις προτεραιότητές της. Την τελευταία εβδομάδα συνετρίβη με γδούπο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13