search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:14
MENU CLOSE

«Μήνυμα» από τα Πέντε Αστέρια: Δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς εμάς

10.03.2018 19:33
Ανακούφιση στην Ιταλία: Τα «Πέντε Αστέρια» ενέκριναν την κυβέρνηση με το Δημοκρατικό Κόμμα - Media
 
Τη θέση του ότι δεν μπορεί να συσταθεί κυβέρνηση χωρίς το Κίνημα Πέντε Αστέρων επανέλαβε με μήνυμά του στο Facebook, ο υποψήφιος πρωθυπουργός των «πεντάστερων», Λουίτζι Ντι Μάιο.
 
«Τα Πέντε Αστέρια είναι καθοριστικά, χωρίς εμάς δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση και θα πρέπει όλοι να μιλήσουν μαζί μας», είπε ο Ιταλός πολιτικός.
 
«Εκτός και αν- αλλά κάτι τέτοιο θα αποτελούσε ύβρη κατά της Δημοκρατίας και των πολιτών- αποφασίσουν να φτιάξουν όλοι μαζί, μια κυβέρνηση εναντίον μας», προσθέτει ο αντιπρόεδρος της ιταλικής βουλής και πολιτικός υπεύθυνος του κινήματος που ίδρυσε ο Μπέπε Γκρίλο.
 
Παράλληλα, ο Λουίτζι Ντι Μάιο κάλεσε τους Ιταλούς «να παρακολουθήσουν με προσοχή τα όσα θα συμβούν τις επόμενες εβδομάδες, διότι διακυβεύεται το μέλλον της χώρας».
 
Δεσμεύθηκε, τέλος, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει πρόταση του κινήματός του, για το περιεχόμενο του Κειμένου Οικονομικού Προγραμματισμού, σχετικά με τις μελλοντικές δαπάνες του δημοσίου, που η Ιταλία θα πρέπει να αποστείλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέχρι τα τέλη Απριλίου.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24