search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:56
MENU CLOSE

Στο αυτόφωρο 34χρονη αστυνομικός: Το όπλο της βρέθηκε σε ΙΧ με πλαστές πινακίδες

11.03.2018 07:58
Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του «Αυστραλού» - Οι κάμερες «έπιασαν» τους δράστες - Media

 

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος 34χρονης αστυνομικο που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, καθώς και δύο ημεδαπών ιδιωτών, ηλικίας 43 και 19 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής οι δύο ιδιώτες προσήχθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής επειδή μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν έφερε  πλαστές πινακίδες.

Επιπλέον στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τσαντάκι που περιείχε δύο υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας της Ελληνικής Αστυνομίας, μικροποσότητα ναρκωτικών, καθώς και το υπηρεσιακό πιστόλι της αστυνομικού, με την οποία ο ένας εκ των ιδιωτών φέρεται να διατηρεί προσωπικές σχέσεις.

Όπως διακριβώθηκε τα δελτία ταυτότητας είχαν περιέλθει, μέσω της υπηρεσιακής οδού, στην κατοχή της αστυνομικού για καταστροφή, χωρίς όμως η ίδια να προχωρήσει στην προβλεπόμενη διαδικασία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και των διατάξεων περί οπλοφορίας όσον αφορά στην αστυνομικό και τα αδικήματα της πλαστογραφίας και των διατάξεων περί οπλοφορίας και εξαρτησιογόνων ουσιών, για τους δύο ιδιώτες.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινείται ήδη η διαδικασία στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50