search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:30
MENU CLOSE

Κάλεσμα Σαββίδη σε ΠΑΟΚτζήδες: Να γίνουμε «ασπίδα» στην κάθε προβοκάτσια

11.03.2018 08:50
Κάλεσμα Σαββίδη σε ΠΑΟΚτζήδες: Να γίνουμε «ασπίδα» στην κάθε προβοκάτσια - Media

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γλιτώσει το -3 από τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή στη γεμάτη Τούμπα όλοι στους «ασπρόμαυρους» περιμένουν ο κόσμος να σταθεί στο ύψος του. 

 

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γλιτώσει το -3 από τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή στη γεμάτη Τούμπα όλοι στους «ασπρόμαυρους» περιμένουν ο κόσμος να σταθεί στο ύψος του. 

Έτσι, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, με προσωπική του δήλωση προτρέπει τους φίλους της ομάδας να την προστατέψουν από οποιοδήποτε κίνδυνο και πιθανή προβοκάτσια και να περιφρουρήσουν το γήπεδο, υπενθυμίζοντας τι μπορούν να καταφέρουν ενωμένοι και με τη φωνή τους. 

Αναλυτικά: 

«Αγαπητοί φίλοι, απευθύνομαι σε όσους δεν τους είναι αδιάφορη η τύχη του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ. Γίναμε όλοι μας μάρτυρες του τρόπου που οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εναντίον μας και το παραμικρό συμβάν. 

Σας καλώ όλους, όσοι κάποτε αγαπήσατε τα ασπρόμαυρα χρώματά μας, να γίνετε “ασπίδα” εναντίον οποιασδήποτε προβοκάτσιας και να θυμάστε: Η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας και η δύναμή μας δεν είναι μόνο στην ενότητα, αλλά και στην ικανότητα να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αποκλείοντας ενέργειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας. 

Άλλωστε και στο παρελθόν, ενώπιον οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, στεκόμασταν ενωμένοι και μόνο με τη φωνή στηρίζαμε την ομάδα. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω σε μας και στην ελληνική δικαιοσύνη και θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα, προκειμένου να προστατεύσω τα νόμιμα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην κατανόηση. 

Με εκτίμηση, 

Ιβάν Σαββίδης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29