search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23
MENU CLOSE

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Συνεχίζεται ή κόβεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

11.03.2018 09:31
Alpha: Αλλάζει μέρα η «Μουρμούρα»... - Media

 

Ασπροπρόσωπο έβγαλαν τον ALPHA οι σειρές του και φέτος, με τα νούμερα της τηλεθέασης να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό στην prime time.

Οι πρώτες αποφάσεις σχετικά με τη νέα σεζόν έχουν ληφθεί, με τις σειρές που κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές του καναλιού της Κάντζας να παίρνουν το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν.

Μεγαλύτερη έκπληξη όλων, αποτελεί η απόφαση να συνεχιστεί η «Μουρμούρα» για 6η σεζόν παρά τις συνεχείς αλλαγές ημέρας και ώρας προβολής της.

Η τηλεθέαση μπορεί να μην είναι η ίδια με παλαιότερες χρονιές, το κοινό, όμως, μένει σταθερό στην προτίμησή του μη απογοητεύοντας συντελεστές και κανάλι.

Αρχικά υπήρξαν σκέψεις για ολοκλήρωση της σειράς τον Ιούνιο, ωστόσο τα σχέδια μοιάζουν να έχουν αλλάξει λόγω φανερής ανάκαμψης ύστερα από μια μικρή «βουτιά».

Το πράσινο φως πήραν ακόμα οι σειρές «Το Τατουάζ» -που χτυπά στα ίσα το Survivor-, το «Σόι σου» αλλά και «Έλα στη θέση μου».

Τον Ιούνιο θα δοθεί το τελικό ok, ώστε να ανακοινωθούν και επίσημα οι νέοι κύκλοι!

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23