search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:38
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Ερντογάν τα «χώνει» στο ΝΑΤΟ: Δεν μας στηρίζουν στη μάχη που δίνουμε στην Αφρίν

11.03.2018 10:28
«Απασφάλισε» ο Ερντογάν: Απειλές κατά του ΕΔΑΔ για την υπόθεση Ντεμιρτάς - Media

 

Σφοδρή επίθεση κατά των συμμάχων του στο ΝΑΤΟ εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τη μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει στην περιοχή Αφρίν της Τουρκίας. 

«Έι ΝΑΤΟ πού είσαι; Η Τουρκία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ; Δίνουμε τόσο μεγάλη μάχη. Καλέσατε τα μέλη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν…», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε μέλη του κόμματός του, στη Μυρσίνη, «στοχεύοντας» προφανώς στην ηγεσία της Βορειοατλαντικής συμμαχίας.

«Τα μέλη του ΝΑΤΟ όχι μόνο δεν μας στηρίζουν στη μάχη που δίνουμε στην Αφρίν, αλλά δεν έχουν τα κότσια να το δείξουν κιόλας», πρόσθεσε, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους τόνους. 

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, από τον Ιανουάριο που ξεκίνησε η επιχείρηση έχουν σκοτωθεί 3.213 «τρομοκράτες». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:38