search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:20
MENU CLOSE

Σάρον Στόουν: Ξανανιώνει δίπλα στον -κατά 20 χρόνια μικρότερο- σύντροφό της – Τα γενέθλια και τα καυτά φιλιά στην παραλία (Photos)

11.03.2018 11:00
Σάρον Στόουν: Ξανανιώνει δίπλα στον -κατά 20 χρόνια μικρότερο- σύντροφό της - Τα γενέθλια και τα καυτά φιλιά στην παραλία (Photos) - Media

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της φαίνεται ότι διανύει η Σάρον Στόουν η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της δίπλα στον αγαπημένο της.

Μέχρι πριν λίγο καιρό αρνούταν  να επιβεβαιώσει τη σχέση τους, ωστόσο, πλέον αισθάνεται πιο χαλαρή και αγνοεί τα αδιάκριτα βλέμματα. Άντζελο Μπόφα με τον οποίο εθεάθη σε παραλία στο Μαϊάμι, να επιδίδεται σε τρυφερά τετ α τετ και καυτά φιλιά, ενώ δε δίστασε να δείξει και το εντυπωσιακό μονόπετρο.

Παρά τα 60 της χρόνια, η Σάρον Στόουν επέλεξε ένα μικροσκοπικό μπικίνι που όμως πρόδιδε την ηλικία της και τα σημάδια του χρόνου.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Grazia», η Σάρον αρνήθηκε να πει αν ήταν σε σχέση, ωστόσο, τόνισε ότι δε θα μπλέξει σε μια ερωτική ιστορία εκτός κι αν είναι ένας «πραγματικός σύντροφος»

«Δεν ήμουν ποτέ από τα κορίτσια που θα έλεγε κανείς ότι ένας άνδρας μπορεί να με καθορίσει. Πάντα ήξερα ότι αν ήθελα να έχω έναν άνδρα στη ζωή μου, δε θα ήταν μια απλή δέσμευση αλλά ένας πραγματικός σύντροφος. Κι αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί».

Η ηθοποιός έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές και είναι μητέρα τριών υιοθετημένων γιων, του 17χρονου Ρόαν, του 12χρονου Λέρντ και του 11χρονου Κουίν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19