search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:56
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Combat 18: Ο Μητσοτάκης γνώριζε για τις σχέσεις των νεοναζιστών εγκληματιών με στελέχη του κόμματος του;

11.03.2018 14:02
ΣΥΡΙΖΑ για Combat 18: Ο Μητσοτάκης γνώριζε για τις σχέσεις των νεοναζιστών εγκληματιών με στελέχη του κόμματος του; - Media

 

«Τα όσα αποκαλύπτει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας documento για τις σχέσεις μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης combat 18 με στελέχη της ΝΔ είναι παραπάνω από συγκλονιστικά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

«Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μέλος της εγκληματικής ομάδας είχε στενές σχέσεις με την ΟΝΝΕΔ και προσωπικά με στελέχη της, όπως και με τον γραμματέα της, με τον οποίο μοιράζονταν κοινές ιδεολογικές, ρατσιστικές απόψεις», σημειώνει.

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Η ΝΔ και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης, που υποστήριζε ότι ακροδεξιά βία δεν υπάρχει στην Ελλάδα, οφείλουν να απαντήσουν: Γνώριζαν για τις σχέσεις των νεοναζιστών εγκληματιών με στελέχη του κόμματος τους; Θα καταδικάσουν με παρρησία την ακροδεξιά βία και τις ναζιστικές επιθέσεις ή θα υιοθετήσουν με τη σιωπή τους και μια νεοναζιστική συνιστώσα;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:56