27/09/2020 21:49:57

Απόλυτη κτηνωδία: Κτηνιατρείο-«κόλαση» βρέθηκε στην Κύπρο (Photo, Video)

Απόλυτη κτηνωδία: Κτηνιατρείο-«κόλαση» βρέθηκε στην Κύπρο (Photo, Video) - Media
 
Εικόνες ντροπής αποτύπωσε η φωτογραφική κάμερα σε κτηνιατρική κλινική σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, η οποία έπειτα από σωρεία καταγγελιών οδήγησε τις δημοτικές Αρχές, τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες και την Αστυνομία να παρέμβουν.
 
Στην εν λόγω κλινική, εντοπίστηκαν κλεισμένα σε δωμάτια τρία σκυλιά –ο ένας σκύλος νεκρός– και ένας γάτος, ζώα τα οποία ανήκαν στον κτηνίατρο και ιδιοκτήτη της κλινικής και τα οποία εγκαταλείφθηκαν εκεί, μέσα σε άθλιες συνθήκες υγιεινής και διαβίωσης.
Το philenews εξασφάλισε φωτογραφίες από το εσωτερικό της κλινικής, στην οποία εισήλθαν οι Αρχές αλλά και πολίτες, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, προέβησαν σε σχετικές καταγγελίες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για τις καταγγελίες αυτές αποτέλεσε το επίμονο κλάμα των ζώων και το γεγονός ότι η κλινική ήταν για κάποιες μέρες κλειστή. Οι εικόνες από τους εσωτερικούς χώρους του υποστατικού, πραγματικά σοκάρουν, καθότι φαίνονται ξεκάθαρα ακαθαρσίες, κόπρανα και αίματα ζώων.
Η άθλια εικόνα αποτυπώθηκε και σε βίντεο που τράβηξε με κινητό τηλέφωνο κάτοικος της περιοχής, ο οποίος έσπευσε στην κλινική για να δει τι συμβαίνει.

Το θέμα πλέον λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις εν αναμονή και της νεκροτομής που θα διενεργήσουν οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στο σκυλί που εντοπίστηκε στην εν λόγω κλινική νεκρό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κτηνίατρος φέρεται να άφησε για μέρες τρία σκυλιά κι ένα γάτο, κλειδωμένα στο υποστατικό, με άτομα της περιοχής να προβαίνουν σε καταγγελίες. Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές του δήμου, Κτηνιατρικές Υπηρεσίες και Αστυνομία, Υπηρεσίες οι οποίες διαπίστωσαν την άθλια κατάσταση που επικρατούσε.

Οι αρμόδιοι λειτουργοί αντίκρισαν το νεκρό σκυλί, και τα υπόλοιπα ζώα να διαβιούν υποσιτισμένα και ταλαιπωρημένα μέσα σε ακαθαρσίες, αίματα και κόπρανα. Το θέμα επιβεβαίωσε και η Αστυνομία.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.