search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:36
MENU CLOSE

Ελένη Γερασιμίδου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς τα ξαναβρήκε με τον Λαζόπουλο

11.03.2018 18:21
Ελένη Γερασιμίδου: Με τον Λαζόπουλο δεν ανταλλάξαμε κουβέντα... - Media

 

Για το πως αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου στην εκπομπή «Εμείς». 

Η ηθοποιός διευκρίνισε: «Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με το Λάκη» και εξήγησε: «Είπα ότι δε μπορώ να είμαι στο Αλ Τσαντίρι γιατί ο Λάκης είχε μία αδικαιολόγητη εμπάθεια στο ΚΚΕ».

Η ίδια αποκάλυψε και πού μίλησαν για πρώτη φορά μετά από καιρό: «Στην κηδεία του Ψάλτη αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε… Με κάλεσε και πήγα στην παράσταση της γιατί μου αρέσει πολύ… Πήγα για ακόμα ένα λόγο γιατί τώρα τον βαράνε αυτοί που τον γλύφανε και αυτό δε μ’ αρέσει».

«Στους Μήτσους έτσι και αλλιώς θα με φώναζε. Κάναμε ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ». «Φυσικά δεν κάνουμε παρέα εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ήμασταν κολλητοί με το Λάκη, συνεργάτες ήμασταν». Και επιμένει: «Δεν σκοτώθηκα ποτέ με το Λάκη και ούτε θα γίνονταν ποτέ… Κλείνω 45 χρόνια στο θέατρο. Δεν έχω μαλώσει και δεν έχω πλακωθεί ποτέ με κανένα», συνέχισε η Ελένη Γερασιμίδου. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:36