search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Προσπάθησε να εξολοθρεύσει τις κατσαρίδες και διέλυσε το σπίτι (Photos)

11.03.2018 20:16
Προσπάθησε να εξολοθρεύσει τις κατσαρίδες και διέλυσε το σπίτι (Photos) - Media

 

Παταγώδης αποτυχία κι απόλυτη καταστροφή… Μόνο με αυτές τις φράσεις μπορεί να περιγράψει κάποιος την έμπνευση ενός πατέρα τριών παιδιών από την Αυστραλία, όταν αποφάσισε να εξολοθρεύσει τις κατσαρίδες που υπήρχαν στην κουζίνα του.

O 56χρονος άντρας γύρισε αργά το βράδυ στο σπίτι του, όταν διαπίστωσε ότι ο χώρος της κουζίνας ήταν γεμάτος με τα αηδιαστικά έντομα. Θέλοντας να ξεμπερδέψει μια κι έξω με την «αποικία» κατσαρίδων είχε την φαεινή ιδέα να εφαρμόσει μία τεχνική που είχε πάρει από το διαδίκτυο, καθώς αποφάσισε να εξαπολύσει «πυρηνικά», αναφλέγοντας με αναπτήρα το συμπιεσμένο αέριο του εντομοκτόνου.

Η αυτοσχέδια ναπάλμ, όμως, μαζί με τις κατσαρίδες στόχευσε και τις φιάλες υγραερίου της κουζίνας, ενώ από την επακόλουθη έκρηξη δεν τραυματίστηκε κανείς (εκτός από τις κατσαρίδες βέβαια).

Από την έκρηξη σημειώθηκαν πυρκαγιά μικρής έκτασης, ενώ οι ζημιές σε ολόκληρο το σπίτι ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες λίρες Αυστραλίας.

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:33