search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:35
MENU CLOSE

Κυβέρνηση: Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι το πιο… light που σκεφτόμαστε

11.03.2018 22:01
Το «Game Zero» της Ελλάδας: Ο αγώνας που θα μπορούσε να κάνει την Ελλάδα Ιταλία με μια λάθος απόφαση - Media

 

Super League, ώρα μηδέν! Η κυβέρνηση παρακολουθεί τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα τα σημερινά γεγονότα της Τούμπας και σκέφτεται τη διακοπή του πρωταθλήματος! 

Μετά τη ματαίωση της αναμέτρησης του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τα αποψινά γεγονότα, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν εθελοτυφλεί, αλλά είναι έτοιμη να πάρει δραστικά μέτρα για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Αντιθέτως, όπως μεταφέρθηκε στον ρεπόρτερ του σταθμού, το σενάριο της διακοπής της Super League είναι «το πιο… light σενάριο που σκεφτόμαστε για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου», δείχνοντας ότι οι δράσεις της κυβέρνησης για άμεση αντίδραση στα όσα συμβαίνουν είναι θέμα χρόνου.

Αυτό μεταδίδει ο sport-fm, που επικαλείται επικοινωνία ρεπόρτερ του με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, το σενάριο της διακοπής του πρωταθλήματος κάθε άλλο παρά απίθανο είναι. 

Τις προθέσεις της κυβέρνησης επιβεβαιώσε λίγο αργότερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Στη δήλωσή του, μετά από συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, ανέφερε: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. 

Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. 
 
Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. 
 
Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. 
 
Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:34