search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:43
MENU CLOSE

Ο διεθνής Τύπος για την εισβολή του ένοπλου Σαββίδη και την διακοπή του αγώνα (Photos)

12.03.2018 08:33
Ο διεθνής Τύπος για την εισβολή του ένοπλου Σαββίδη και την διακοπή του αγώνα (Photos) - Media

 

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από τις εξελίξεις μετά την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με καυστικές αναφορές στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των κορυφαίων μέσων για την εισβολή του οπλοφόρου προέδρου του Δικεφάλου του Βορρά, Ιβάν Σαββίδη.

Μέχρι και οι New York Times έγραψαν για όσα έγιναν στην Τούμπα και χρησιμοποιώντας  πληροφορίες του Associated Press, έκαναν λόγο για«ελληνικό αγώνα που διεκόπη, μετά την ένοπλη διαμαρτυρία του ιδιοκτήτη για την απόφαση του διαιτητή».

Από την άλλη, η γαλλική Equipe επισημαίνει σε πιο ήπιους τόνους: «Διακοπή, απειλές και… κομφούζιο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ» και στο κείμενο αναφέρεται στην εισβολή Σαββίδη (με την υπενθύμιση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι και πρώην βουλευτής του ρωσικού κοινοβουλίου).

Στην ισπανική Marca, ο τίτλος του κειμένου είναι: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για το ακυρωθέν γκολ στο 90’… με ένα όπλο»!

Ένα άλλο ισπανικό μέσο, η As γράφει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και με ένα όπλο εκφόβισε τον διαιτητή στον οποίο είπε «είσαι νεκρός».

Στην ηλεκτρονική έκδοση της gazzetta dello sport, υπάρχει το βίντεο που έχει τον τίτλο «Ελλάδα: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί έχοντας όπλο».

Επιπλέον, η πορτογαλική «A Bola» σημειώνει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε ένοπλος στον αγωνιστικό χώρο».

«ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ένας πρόεδρος στον αγωνιστικό χώρο, ένα υποτιθέμενο όπλο κι ένας αγώνας που διακόπηκε», γράφει η πορτογαλική O’Jogo.

Τέλος, η πορτογραλική ιστοσελίδα maisfutebol υπογραμμίζει: «ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Διακοπή μετά από ακύρωση γκολ και από την εισβολή του ένοπλου προέδρου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:41