search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:02
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Θα συναντήσω τον Τσίπρα αλλά δεν θα μπω στην κυβέρνηση

12.03.2018 10:18
Θεοδωράκης: Θα συναντήσω τον Τσίπρα αλλά δεν θα μπω στην κυβέρνηση - Media

 

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Στ. Θεοδωράκης διευκρινίζει ότι θα συναντήσει μεν τον πρωθυπουργό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει και στην κυβέρνηση, αφού, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, υπάρχει και η πατρίδα και οι εξελίξεις δεν περιμένουν.

Επί λέξει η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού έχει ως εξής: «Λοιπόν. Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση. Τόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάσουν κάποιοι στο μυαλό τους; Παιδιά, εκτός από τα προσωπικά ή τα κομματικά παιγνίδια υπάρχει και η πατρίδα. Και οι εξελίξεις δεν θα μας περιμένουν».

Λοιπόν. Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση. Τόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάσουν κάποιοι στο μυαλό τους; Παιδιά, εκτός από τα προσωπικά ή τα κομματικά παιγνίδια υπάρχει και η πατρίδα. Και οι εξελίξεις δεν θα μας περιμένουν.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 12 Μαρτίου 2018

Στο ίδιο πνεύμα κινείται και η δήλωση που αποδίδεται στον Στ. Θεοδωράκη από την εφημερίδα «Τα Νέα» και τη στήλη του Γ. Παπαχρήστου. Ενώ αναφέρεται, επιπλέον, στις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής. Στο ερώτημα συγκεκριμένα ότι τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής θα είχαν κοινή στάση σε θέματα, όπως το ονοματολογικό, ο κ. Θεοδωράκης δίνει την εξής απάντηση: «Ποιο Κίνημα Αλλαγής; Πλάκα μου κάνεις; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Ότι έχουν φύγει όλοι και έχει καταργηθεί κάθε εσωκομματική διαδικασία; Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα;»

Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία της συνάντησης ανήκει στον πρωθυπουργό, ο οποίος σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, αφού ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο κ. Θεοδωράκης, για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, επικοινώνησε μαζί του και συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το περιεχόμενό της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:02