12/12/2018 04:03:19

Έξω φρενών η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ξεπέρασαν τα όρια…» (Video)

Έξω φρενών η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ξεπέρασαν τα όρια…» (Video) - Media

 

Ιδιαίτερα ενοχλημένη δηλώνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την «παραφιλολογία» γύρω από το όνομά της και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η παρουσιάστρια του Survivor Panorama τόνισε ότι αδυνατεί να κατανοήσει την απόφαση κάποιου πελάτη ταβέρνας να στείλει κρυφά φωτογραφία σε δημοσιογράφους, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν ενοχλήθηκε τόσο από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, αλλά από τον τρόπο με τον οποίο σχολιάστηκαν.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον νικητή του survivor1, η παρουσιάστρια είπε ότι οι δυο τους είναι φίλοι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν της αρέσει να μοιράζεται πληροφορίες που αφορούν στην προσωπική της ζωή.

«Αυτές οι καθαυτές οι φωτογραφίες δεν με σόκαραν… Βρέθηκε ένας φωτογράφος, δεν τον είδαμε, δεν καταλάβαμε και μας τράβηξε… εντάξει αυτή είναι η δουλειά μας. Αυτό που μου φαίνεται χειρότερο είναι ότι κάποιος με τράβηξε κρυφά και τις έδωσε σε δημοσιογράφο. Κρίμα! Κοινωνιολογικά αυτός χρήζει μελέτης. Με εκπλήσσει, εγώ δε θα το έκανα ποτέ αυτό, να τραβήξω κρυφά δύο άλλους ανθρώπους και να τις στείλω στους δημοσιογράφους. Δεν μου ξανά έχει έτυχε αυτό… Όχι, δεν το αποδέχομαι επειδή γίνεται αυτό… εμένα αυτό σαν κίνηση μου φαίνεται περίεργη… Με ενόχλησαν οι συζητήσεις, που έγιναν μετά… Δε με ενόχλησε η καθαυτού φωτογραφία γιατί δεν κάναμε κάτι κακό, δύο φίλοι βγήκανε έξω να φάνε, δεν ήταν κάτι περίεργο. Οι συζητήσεις που έγιναν μετά από αυτό, κάποιες ξεπέρασαν τα όρια…» είπε μεταξύ άλλων η Ντορέττα Παπαδητρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.