search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:44
MENU CLOSE

Γείτονες των θυμάτων οι σκληροί βιαστές του Περιστερίου – Για 12 ώρες βίαζαν διαδοχικά το θύμα τους

12.03.2018 12:41
Γείτονες των θυμάτων οι σκληροί βιαστές του Περιστερίου – Για 12 ώρες βίαζαν διαδοχικά το θύμα τους - Media

 

 

Στη σύλληψη Αλβανού βιαστή, 35 ετών ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο μαζί με ένα ακόμη Αλβανό είχαν μπει σε διαμέρισμα στο Περιστέρι με σκοπό τη ληστεία, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και την κόρη της 46 ετών. Για 12 ολόκληρες ώρες οι δύο ληστές κρατούσαν ομήρους τις δύο γυναίκες και βίαζαν διαδοχικά την κόρη.

Ο Αλβανός συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας  Δυτικής Αττικής και διαπιστώθηκε ότι είναι σεσημασμένος, ενώ ο συνεργός του είναι ήδη κρατούμενος στις Αλβανικές φυλακές.

Οι δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων και είχαν παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις τους στην Τράπεζα όπου έκαναν συχνές αναλήψεις.

Μπήκαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο αλλά όταν δεν βρήκαν τα χρήματα που ήθελαν προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη τους.

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα  ο οποίος οδηγείτε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:44