search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:17
MENU CLOSE

Βουλή: Απόδοση μομφής σε Μιχαλολιάκο και χρυσαυγίτες βουλευτές εισηγείται η αρμόδια επιτροπή

12.03.2018 12:55
Βουλή: Απόδοση μομφής σε Μιχαλολιάκο και χρυσαυγίτες βουλευτές εισηγείται η αρμόδια επιτροπή - Media

 

Την απόδοση μομφής σε βάρος του γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, και των δύο βουλευτών του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλο, εισηγείται στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά είναι διαδικασία η οποία κινείται σε ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις και περιγράφεται στον Κανονισμό της Βουλής (άρθρο 80). Την απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια την προσεχή Τετάρτη. Ο Κανονισμός δίνει τη δυνατότητα στους βουλευτές στους οποίους αποδίδεται μομφή να δώσουν εξηγήσεις για τη στάση τους.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, αν και είχαν κληθεί για εξηγήσεις, δεν παρέστησαν ούτε ο γγ της Χρυσής Αυγής ούτε οι δύο βουλευτές. Ωστόσο Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος απέστειλαν υπομνήματα. Υπόμνημα δεν απέστειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:15