search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:10
MENU CLOSE

Πιστολάκι μαλλιών: Πέντε απίστευτες χρήσεις που δεν φανταζόσουν

12.03.2018 15:59
Πιστολάκι μαλλιών: Πέντε απίστευτες χρήσεις που δεν φανταζόσουν - Media

 

Μπορεί να χρησιμοποιείς το πιστολάκι μαλλιών για να στεγνώσεις και να φτιάξεις τα μαλλιά σου, όμως, όπως και πολλά άλλα αντικείμενα, έτσι και αυτό, έχει εναλλακτικές χρήσεις που θα σού λύσουν τα χέρια καθημερινά. Δες πέντε από αυτές παρακάτω!

1.Σιδέρωσε στα γρήγορα

Αν θέλεις να φορέσεις κάτι που είναι λίγο τσαλακωμένο, το πιστολάκι αποτελεί έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να το σιδερώσεις, χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις έξω τη σιδερώστρα. Από απόσταση 30 εκατοστών περίπου, φύσηξε το ρούχο με ζεστό αέρα και αμέσως θα δεις τα αποτελέσματα.

2.Ξεσκόνισε

Για δύσκολα και στενά σημεία του σπιτιού, που το πανί ξεσκονίσματος δεν φτάνει, φύσηξε με κρύο αέρα από το πιστολάκι μαλλιών! Ένας έξυπνος και γρήγορος τρόπος για να ξεμπερδεύεις άμεσα!

3.Διώξε τους ατμούς

Μόλις έκανες ντους και το μπάνιο έχει γεμίσει υδρατμούς; Υπάρχει λύση. Φύσηξε λίγο με το πιστολάκι στον κρύο αέρα και σε μερικά δευτερόλεπτα όλος ο ατμός θα έχει εξαφανιστεί!

4.Στέγνωσε τα νύχια σου

Για να έχεις πιο γρήγορο αποτέλεσμα, φύσηξε με κρύο αέρα τα νύχια σου. Θα δεις πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά το μανό σου θα έχει στεγνώσει.

5.Αφαίρεσε αυτοκόλλητα

Για να αφαιρέσεις το αυτοκόλλητο από ένα καινούργιο προϊόν, πάρε το πιστολάκι και στρέψε το προς τη μεριά του αυτοκόλλητου. Έτσι, θα το ξεκολλήσεις χωρίς κόπο.

Πηγή: missbloom

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:09