search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:09
MENU CLOSE

Κάτι συμβαίνει με τη μεγάλη σταρ: Εξαφανισμένη από το σινεμά εδώ και τέσσερα χρόνια (Photo)

12.03.2018 17:14
Κάτι συμβαίνει με τη μεγάλη σταρ: Εξαφανισμένη από το σινεμά εδώ και τέσσερα χρόνια (Photo) - Media

 

Μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια θεωρούταν ως ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του Χόλιγουντ, με τις ταινίες της να σπάνε τα ταμεία και η ίδια να αντιμετωπίζεται ως μια από τις σούπερ σταρ της σόουμπιζ.

Και λέμε «μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια», διότι η Κάμερον Ντίαζ -περί αυτής ο λόγος…- έχει να γυρίσει ταινία από το 2014 και κανείς δεν γνωρίζει αν προτίθεται να επιστρέψει στα γυρίσματα.

Ή, μάλλον, αν πιστέψουμε την Σέλμα Μπλαιρ, συμπρωταγωνίστριά της στο «Sweetest Thing», φαίνεται ότι η 45χρονη κούκλα ηθοποιός έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει τον κινηματογράφο.

Συγκεκριμένα, η Μπλαιρ είπε ότι «είχαμε βρεθεί για φαγητό πριν από μερικές μέρες και θυμόμασταν την ταινία. Εγώ θα ήθελα να κάνουμε ένα sequel, αλλά η Κάμερον έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, πιστεύει ότι έχει τελειώσει αυτό το κεφάλαιο για εκείνη».

Μένει να δούμε αν η ίδια θα επιβεβαιώσει την πρόθεσή της για πρόωρη… συνταξιοδότηση…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:09