search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:22
MENU CLOSE

Χωρίς ύποπτο υλικό τα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία

13.03.2018 07:01
Απόφαση-σοκ: Απορρίφθηκε η νέα αίτηση αποφυλάκισης των Ελλήνων στρατιωτικών - Media

 

Χωρίς ύποπτο υλικό είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται για 12η ημέρα στις φυλακές της Αδριανούπολης, ενώ στην Τουρκία έχει μεταβεί και Έλληνας πραγματογνώμονας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν υπάρχουν φωτογραφίες οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «κατασκοπευτικού χαρακτήρα». Ωστόσο, υπάρχει μία πιθανότητα οι έρευνες να επεκταθούν στις επαφές που είχαν οι δύο στρατιωτικοί.

Με βάση τις ίδιες πηγές, η Άγκυρα θα δεχθεί τον Έλληνα πραγματογνώμονα, ο οποίος θα εξετάσει τα τρία κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ενώ ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί πότε θα μεταβεί στην τουρκική πρωτεύουσα.

Χθες Δευτέρα, τους δύο Έλληνες επισκέφτηκαν στην Αδριανούπολη οι γονείς τους, οι οποίοι περίμεναν περισσότερες από δύο ώρες μέχρι να δουν τα παιδιά τους. Τελικά ενημερώθηκαν από τους Τούρκους συνηγόρους και τους υπαλλήλους του Ελληνικού προξενείου για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση και την πιθανότητα δίκης.

Σήμερα Τρίτη μεταβαίνει θα μεταβεί στην Ορεστιάδα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή. Ο κ. Κουβέλης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:21