search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:05
MENU CLOSE

Τραυμάτισε και παιδιά με σκάγια επειδή… είχε νεύρα

13.03.2018 08:08
Συνελήφθη στη Μύκονο καταζητούμενος για δολοφονία - Media

 

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας κρατείται 35χρονος Ρομά, που με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε στον δρόμο, τραυματίζοντας πέντε άτομα, μεταξύ αυτών και μικρά παιδιά.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα, όπου ο 35χρονος, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό με μέλη της οικογενείας του, πήρε κυνηγετικό όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς τον δρόμο. Τα σκάγια όμως εξοστρακίστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά πέντε άτομα, ηλικίας από 11 έως 41 ετών.

Σύμφωνα με «Τα Νέα» ο 35χρονος συνελήφθη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συρροή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. 
Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, είχε κλέψει από σπίτι που διέρρηξε τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία επίσης είχε κλέψει το περασμένο Σάββατο, ενώ ήταν σταθμευμένη στην περιοχή Αλεπού Κέρκυρας. 

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03