search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:30
MENU CLOSE

Άνοιξη 2018: Αυτά είναι τα χρώματα στα μαλλιά που θα δείτε παντού φέτος

13.03.2018 08:29
Η GIZELIS ROBOTICS συμμετέχει στην FOODTECH 2019! - Media

Ξανθό, καστανό ή κόκκινο; Υπάρχουν πολύ περισσότερες αποχρώσεις από αυτές τις 3 στον κόσμο και το 2018 είναι η χρονιά που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε μια από αυτές.

Ο λόγος; Κάντε την αλλαγή που τόσα χρόνια νιώθετε ότι χρειάζεστε στα μαλλιά σας για να αλλάξει και η ζωή σας και το στιλ σας και να ανανεωθείτε. 

Baby Highlights Φέτος θα δείτε να ενώνονται σε ένα μόνο κεφάλι πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Προσθέστε στα ξανθά ή τα καστανά μαλλιά σας μερικές baby highlights για να τους δώσετε ένταση και ενδιαφέρον. 

Ξεθώριασμα Για όλους εσάς που αγαπάτε το ombre, αυτό είναι το στιλ που πρέπει να δοκιμάσετε. Το «fade out» είναι το νέο ombre απλά είναι πιο απαλό. Στην ουσία η ρίζα μένει σκούρα και οι άκρες ανοίγουν αρκετά. 

Παστέλ αποχρώσεις Μήπως θέλετε πραγματικά να πειραματιστείτε; Μπορείτε να κάνετε απλά αυτό: Το πλατινέ ξανθό θα εξακολουθήσει να είναι στη μόδα και το 2018 και αποτελεί την τέλεια βάση για να δοκιμάσετε διάφορες παστέλ αποχρώσεις από πάνω. 

Ροζ-χρυσό Από την Kylie Jenner ξεκίνησε και εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2016 πράγμα που θα συνεχιστεί και το 2018. 

Διακριτικές ανταύγιες Αν φοβάστε τι θα πει το αφεντικό δοκιμάστε να βάψετε πολύ μικρές τούφες από τα μαλλιά σας. Ροζ, λιλά, μεντί, μπλε και ό,τι άλλο εσείς θέλετε μπορείτε να το βάλετε στα μαλλιά σας. Αν το βάλετε με μέτρο, θα αρέσει. 

Σοκολατί-πορτοκαλί Σας αρέσει το χρώμα που έχετε στα μαλλιά σας αλλά θέλετε μια πολύ μικρή αλλαγή; Μπορείτε να δώσετε μια πορτοκαλοκόκκινη όψη στα καστανά μαλλιά σας δοκιμάζοντας μια απόχρωση σαν αυτή που φαίνεται στην εικόνα. 

Πηγή: spirossoulis.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:29