search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:43
MENU CLOSE

Δείτε πώς είναι σήμερα η Εβελίνα Παπαντωνίου! (Video)

13.03.2018 10:00
Δείτε πώς είναι σήμερα η Εβελίνα Παπαντωνίου! (Video) - Media

 

Η Εβελίνα Παπαντωνίου ήταν η Σταρ Ελλάς του 2001 και μάλιστα, πήρε και δεύτερο τίτλο στον  διαγωνισμό για τη Μις Υφήλιο την ίδια χρονιά.

Εδώ και πολλά χρόνια, η Εβελίνα έχει αποσυρθεί από τον χώρο του μόντελινγκ αλλά και από τα φώτα της δημοσιότητας. Πρόσφατα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νέα ιδιότητα της ζωής της, αυτήν της μαμάς που την έχει συνεπάρει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον της.

«Έχω σταματήσει από το 2009 το μόντελινγκ και εφόσον σταμάτησα να κάνω αυτό το επάγγελμα, δεν θεωρούσα ότι υπάρχει κάποιος λόγος να δίνω συνεντεύξεις.

Μου αρέσει να εξελίσσομαι, έχω ξεκινήσει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μου, έχω το παιδί μου. Χόρτασα τη ζωή μου και αισθάνομαι γεμάτη. Το παιδί ήρθε τη στιγμή που ήμουν πολύ έτοιμη.

Είμαι 39 ετών. Δεν έχω πρόβλημα να πω την ηλικία μου και στα 60 θα το λέω με καμάρι» είπε.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Εβελίνα Παπαντωνίου στο παρακάτω βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48