search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:01
MENU CLOSE

Survivor – Spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

13.03.2018 13:33
Survivor - Spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας - Media

 

Έπαθλο επικοινωνίας υπάρχει στο επεισόδιο της Τρίτης στο survivor και πρόκειται για ένα αγώνισμα καθαρά ταχύτητας και αντοχής για ακόμη μια φορά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μάλιστα, νικητές θα είναι οι Μαχητές!

Τι συνέβη στο επεισόδιο της Δευτέρας

Ακόμη δύο δύσκολα αγωνίσματα περίμεναν τη Δευτέρα τους Μαχητές και τους Διάσημους στο survivor.  Νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι οι οποίοι απόλαυσαν τόσο τις κρέπες όσο και τα γεμιστά .

Εντύπωση έκανε η μονομαχία της  Ροδάνθης με την Σπυροπούλου με την πρώτη να νικά κατά κράτος!

Το αποκορύφωμα ήταν ο τρόπος που προσπαθούσε να βρει το καλάθι με τις μπάλες! Ούτε καν που στόχευε! Απλά πετούσε βαριεστημένα το τόπι! Έχει αρχίσει να απογοητεύει τους φανατικούς θαυμαστές της η «βασίλισσα» του Survivor!

Αρχισαν πάλι οι τσακωμοί στους Μαχητές 

Ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε στην παραλία των Μαχητών και η επιστροφή του έκανε χαρούμενη τη Μελίνα Μεταξά που σύμφωνα με τους συμπαίκτες της, άλλαξε αμέσως συμπεριφορά προς το χειρότερο.

«Εγώ παιδιά εξεπλάγην. Γενικά δεν συναναστρέφομαι με ανθρώπους που αλλάζουνε πολλά δέρματα. Η Μελίνα άλλαξε κατευθείαν συμπεριφορά. Ήταν πολύ φανερή, οφθαλμοφανέστατη. Με το που γύρισε ο Ηλίας, η Μελίνα άλλαξε κατευθείαν συμπεριφορά. Έγινε πιο απότομη, πιο απόλυτη. Έχει απομονωθεί με τον Ηλία και μιλάνε όλη την ώρα», είπε η Ροδάνθη Καπαρού.

«Το έχω πει, όχι μόνο δέρματα, αλλά και πρόσωπα. Με το που ήρθε ο Ηλίας άλλαξε η Μελίνα», ήταν το σχόλιο του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου.

Πηγή: Ε.Τ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:00