search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:41
MENU CLOSE

Επιστολή Super League σε Βασιλειάδη για την «ακατανόητη απόφαση»

13.03.2018 18:12
Βασιλειάδης: «Ρεαλιστική η πρόταση, να αποφασίσει η Super League» - Media

 

Η Σούπερ Λίγκα με επιστολή που έστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη εκφράζει τη διαφωνία της για την απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει οικονομικός κίνδυνος για τις ΠΑΕ και κίνδυνο για την μη εκπλήρωση των οικονομικών κριτηρίων αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Επίσης αναφέρει ότι τα επεισόδια στον αγώνα της περασμένης Κυριακής δεν έγιναν από φιλάθλους και ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες λόγω του Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού.

Επίσης αναφέρει ότι δεν μπορεί να γίνει αλλαγή του θεσμικού πλαισίου στα μέσα της περιόδου, όπως ζητεί ο υφυπουργός, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομο.

«Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο και την ιδιότητά σας, δηλώνουμε κατηγορηματικά την αντίθεσή μας και παρακαλούμε να αναθεωρήσετε τη στάση σας και να προβείτε στην άμεση ανάκληση της απόφασής σας», καταλήγει η επιστολή της Σούπερ Λίγκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40